Abstraktimaalaus

Mod-kansi
20231213_134310

Kurssi sisältää lyhyitä videoita, joiden tavoitteena on ohjata opiskelijaa luovuuden tilaan, jossa voi kokeilla rohkean innostuneesti, ehkä jopa leikkisän iloisesti uusia juttuja ilman että itsekritiikki koko ajan huutaa ja sabotoi tekemistä.   Kurssin videoita ei ole tarkoitus kopioida suoraan vaan tavoitteena on, että kurssilainen antaa omalle luovuudelle tilaa ja lähtee kokeilemaan uusia tekniikoita ottaen videoista vaikutteita. 

Opettaja käyttää kurssilla akryylivärejä ja akryyli mediumia, myös acrylic pouring mediumia,  ja kaikki harjoitukset ei toimi muilla väreillä, mutta sinä päätät itse millä väreillä haluat oman taiteesi maalata.  Kurssille tarvitset myös paljon pohjia, opettaja maalaa pääasiassa gessotuille mdf-levyille, mutta myös halvemmille papereille tai kierrätysmateriaaleille, sinä voit käyttää hyvin myös valmiita kangaspohjia tai jotain muuta, kunhan sinulla on paljon maalattavaa.  Videoita ei ole tarkoitus suoraan matkia, ja kaikkia niissä olevia tuotteita sinulla ei tarvitse olla vaan voit luovasti soveltaa kaikkea mitä itse keksit niiden innostamana. Tarvitset myös suojamuovia pitämään paikat siisteinä, koska maalaaminen saattaa olle sotkuista.

Kurssilla olevat videot on leikattu  lyhyiksi, jotta ne eivät olisi pitkästyttäviä, vaikka lyhyen videon sisältö saattaa joissain videoissa olla useamman päivän työ.

 

Kurssi sisältää moduulit:

Mielen värit ja intensiivisyys maalatessa (sis. tekstiä + 1lyhyt video)

Värilätäkkötekniikoita (sis. tekstiä ja 4lyhyttä videota)

Sabluunat ja teipit  (sis. tekstiä ja 3lyhyttä videota)

Työskentelyvälineitä (sis kuvia ja videoita erilaisista työvälineistä)

Rakenne  (sis.tekstiä, kuvia ja lyhyen videon)

Sommittelu (sis. tekstiä, kuvia)

Kurssi vaatii opiskelijalta aktiivista maalaamista. Videoilla asiat saattaa näyttää helpommilta kuin mitä ne on, joten pelkästään niitä katselemalla ei opi.

Kurssin hinta 60,-  (sis. alv 24%)

Ostaessasi kurssin, se on käytettävissäsi 4 kuukauden ajan.

Kurssi on tehty Campwiren alustalle ja klikkaamalla ”Osta Abstrakti maalauskurssi”-painiketta ohjaudut Campwiren sivulle, jossa Visma Pay huolehtii turvallisesti raha-asioista.

Voit tutustua Abstraktiin-maalauskurssiin ostamalla vain yhden moduulin siitä.  Tässä alla Värilätäkkömaalaus. Ostaessasi Värilätäkkömaalaamisen se on käytössäsi kuukauden ajan. Viimeiseltä sivulta löydät koodin, jolla saat moduulin hinnan suuruisen alennuksen, jos haluat jatkaa Abstraktille kurssille. 

Tähän osaan tarvitset akryylimaalit, acrylic pouring mediumia (tavallinenkin mediumi sekoitettuna veteen kelpaa), paljon maalauspohjia, suojamuovia tilan siistinä pitämiseksi.

Hinta 12,- (sis.alv 24%) 

Kurssi on tehty Campwiren alustalle, ja alla painike jota klikkaamalla pääset Campwiren sivulle, jolta voit ostaa kurssin Visma Payn huolehtiessa turvallisesti raha-asioista.Kurssilla on pidempi versio alla olevasta videosta. Tässä video on äänetön, kurssin videoissa myös puhetta.