Kurssi sisältää lyhyitä videoita, joiden tavoitteena on ohjata opiskelijaa luovuuden tilaan, jossa voi kokeilla rohkean innostuneesti, ehkä jopa leikkisän iloisesti uusia juttuja ilman että itsekritiikki koko ajan huutaa ja sabotoi tekemistä.   Kurssin videoita ei ole tarkoitus kopioida suoraan vaan tavoitteena on, että kurssilainen antaa omalle luovuudelle tilaa ja lähtee kokeilemaan uusia tekniikoita ottaen videoista vaikutteita. 

Opettaja käyttää kurssilla akryylivärejä ja akryyli mediumia, myös acrylic pouring mediumia,  ja kaikki harjoitukset ei toimi muilla väreillä, mutta sinä päätät itse millä väreillä haluat oman taiteesi maalata.  Kurssille tarvitset myös paljon pohjia, opettaja maalaa pääasiassa gessotuille mdf-levyille, mutta myös halvemmille papereille tai kierrätysmateriaaleille, sinä voit käyttää hyvin myös valmiita kangaspohjia tai jotain muuta, kunhan sinulla on paljon maalattavaa.  Videoita ei ole tarkoitus suoraan matkia, ja kaikkia niissä olevia tuotteita sinulla ei tarvitse olla vaan voit luovasti soveltaa kaikkea mitä itse keksit niiden innostamana. Tarvitset myös suojamuovia pitämään paikat siisteinä, koska maalaaminen saattaa olle sotkuista.

Kurssilla olevat videot on leikattu  lyhyiksi, jotta ne eivät olisi pitkästyttäviä, vaikka lyhyen videon sisältö saattaa joissain videoissa olla useamman päivän työ.

Kurssin oppimateriiaalin on tehnyt kuvataiteilija Päivi Kukkasniemi. Kurssi ei sisällä opettajan läsnäoloa, eikä arviointeja.Päästä luovuutesi valloilleen!

Kurssi sisältää: