Menu

Päivi Kukkasniemi

Päivi Kukkasniemi

Päivi Kukkasniemi on taidekurssit.comin perustaja.

Kukkasniemi on värejä rakastava maalari, joka antaa maalatessa tunteiden, viettien ja kehon kuljettaa katseen toimiessa johtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee pääasiassa akryyliväreillä, mutta hän on maalannut useita näyttelyitä myös akvarelleilla. Myös öljyvärit ja grafiikka on hänelle tuttuja.

 Hän on työskennellyt aktiivisesti kuvataitelijana jo 20vuoden ajan. Pitäen säännöllisesti yksityisnäyttelyitä, sekä osallistunut yhteisnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Kukkasniemi on valmistunut Vapaasta Taidekoulusta 2006 taidemaalariksi, sekä opiskellut Lahden Taideinstituutissa ammattikorkeakoulututkinnon 2012-2014.

Kukkasniemi on mukana  Galleria A2:n Kesäsalongissa 24.7.-11.8.2024 Helsingissä. Tervetuloa!

Susanna Autio

Susanna Autio on järvenpääläinen kuvataiteilija, joka työskentelee veistosten, installaatioiden, taidegrafiikan ja keramiikan parissa.
Hän on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideyliopiston Taideakatemiasta ja on työskennellyt kuvataiteilijana vuodesta 2000.
Hän on Suomen Kuvanveistäjäliiton, Taidemaalariliiton sekä Suomen Taidegraafikot ry:n jäsen. Kuvataideaineiden opettajana hän on toiminut 20 vuotta.

Hänellä on ollut useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla, ja hänen teoksiaan on ollut esillä useissa museoissa.  Tällä hetkellä Susannalla on näyttely  Galleria G:ssä Helsingissä 25.2.2024 asti. Seuraava yksityisnäyttely on Tampereella elokuussa 2024 Taidekeskus Mältinrannan studiotilassa.