Aistimaalaus

25,00  sis. alv24%

Kurssilla herkistytään tuntemaan viivaa ja väriä, sekä aistimaan maalattavia asioita. Antaudutaan viettien, tunteiden ja kehon vietäviksi. Kurssi sopii kaikille siitä kiinnostuneille.

Opettajana Päivi Kukkasniemi

Osasto: Kurssi: Aistimaalaus

Kuvaus

Kurssi sisältää erilaisia tehtäviä, jotka auttavat pysähtymään hetkeen ja tuomaan aistimukset viivaa piirtämällä ja väriä käyttämällä esille. Monesti aloittelevat maalarit maalaavat kovin teknisesti älyä käyttäen, koska peruskoulun kuvataiteen opetuksessa taituruus on arvoitettu ilmaisullisuutta merkityksellisemmäksi, mutta tämän kurssin tavoitteena on antaa ilmaisullisuudelle ja herkkyydelle eritavalla tilaa. Kurssin voit suorittaa omilla väreilläsi, voit vapaavalintaisesti käyttää akvarelleja, akryyleja, öljyvärejä eli sinun ei tarvitse välttämättä ostaa uusia värejä, jos on jo jotain valmiina. Kurssin opettaja käyttää akryylivärejä, ja osa ohjeista on suunnattu akryyliväreille.  Lisäksi tarvitset kyniä tai hiiltä, (esimerkit on tehty tussimusteella ja hiilellä), runsaasti luonnospaperia myös isommassa koossa,  ja maalauspohjia, jotka sopivat valitsemaasi tekniikkaan. Kurssi saattaa innostaa sinua kokeilemaan myös uusia materiaaleja. Kurssi etenee tehtäviä tekemällä, eikä sisällä opettajan läsnäoloa eikä arviointia, mutta osa kurssin tavoitteesta onkin juuri se, että opit kuuntelemaan itseäni ja luottamaan siihen, että sisäinen äänesi on oikeassa ulkoisten mielipiteiden sijaan. Kurssi sopii kaikille siitä kiinnostuneille, niin aloittelejille kuin pitkään intuitiivisesti maalanneille.

Kurssia ostaessasi sinun pitää valita  Visma Pay, jos maksat sen verkkopankkimaksulla, tai Smartum, jos sinulla on heidän kulttuurietuja. Sekä saat itsellesi tilin sivun yläreunassa olevaan ”Oma tili”-sivulle, josta pääset kurssille.

Antoisaa kurssia!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.