Abstrakti

60,00  sis. alv24%

Kurssi sisältää lyhyitä videoita, jotka ohjaavat opiskelijaa kokeilemaan erilaisia maalaustapoja. Tavoitteena on löytää kevyt, iloinen, leikkisä ja luova tapa maalata itsensä näköisiä teoksia. Videoiden oppeja ei ole tarkoitus matkia suoraan, vaan luoda niitä käyttäen itsensä näköistä jälkeä. Heitä liiallinen itsekritiikki nurkkaan ja anna luovuutesi loistaa!

Opettajana Päivi Kukkasniemi

Osasto: Kurssi: Abstrakti

Kuvaus

Kurssi sisältää lyhyitä videoita, joiden tavoitteena on ohjata opiskelijaa luovuuden tilaan, jossa voi kokeilla rohkean innostuneesti, ehkä jopa leikkisän iloisesti uusia juttuja ilman että itsekritiikki koko ajan huutaa ja sabotoi tekemistä.   Kurssin videoita ei ole tarkoitus kopioida suoraan vaan tavoitteena on, että kurssilainen antaa omalle luovuudelle tilaa ja lähtee kokeilemaan uusia tekniikoita ottaen videoista vaikutteita.

Opettaja käyttää kurssilla akryylivärejä ja akryyli mediumia, myös acrylic pouring mediumia,  ja kaikki harjoitukset ei toimi muilla väreillä, mutta sinä päätät itse millä väreillä haluat oman taiteesi maalata.  Kurssille tarvitset myös paljon pohjia, opettaja maalaa pääasiassa gessotuille mdf-levyille, mutta myös halvemmille papereille tai kierrätysmateriaaleille, sinä voit käyttää hyvin myös valmiita kangaspohjia tai jotain muuta, kunhan sinulla on paljon maalattavaa.  Videoita ei ole tarkoitus suoraan matkia, ja kaikkia niissä olevia tuotteita sinulla ei tarvitse olla vaan voit luovasti soveltaa kaikkea mitä itse keksit niiden innostamana. Tarvitset myös suojamuovia pitämään paikat siisteinä, koska maalaaminen saattaa olle sotkuista.

Kurssilla olevat videot on leikattu  lyhyiksi, jotta ne eivät olisi pitkästyttäviä, vaikka lyhyen videon sisältö saattaa joissain videoissa olla useamman päivän työ.

 

Kurssi sisältää moduulit:

Mielen värit ja intensiivisyys maalatessa (sis. tekstiä + 1lyhyt video)

Värilätäkkötekniikoita (sis. tekstiä ja 4lyhyttä videota)

Sabluunat ja teipit  (sis. tekstiä ja 3lyhyttä videota)

Työskentelyvälineitä (sis kuvia ja videoita erilaisista työvälineistä)

Rakenne  (sis.tekstiä, kuvia ja lyhyen videon)

Sommittelu (sis. tekstiä, kuvia)

Kurssi vaatii opiskelijalta aktiivista maalaamista. Videoilla asiat saattaa näyttää helpommilta kuin mitä ne on, joten pelkästään niitä katselemalla ei opi.

 

Kurssia ostaessasi sinun pitää valita  Visma Pay, jos maksat sen verkkopankkimaksulla tai Smartum, jos sinulla on heidän kulttuurietuja. Sekä saat itsellesi tilin sivun yläreunassa olevaan ”Oma tili”-sivulle, josta pääset kurssille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.