Olemme vaihtamassa kursseille alustaa. Kursseja voi ostaa, mutta alusta tulee vaihtumaan uuteen noin kuukauden kuluttua, jolloin lähetän kaikille kurssilaisille sähköpostilla uudet kirjautumistiedot uudelle alustalle. Pahoittelut häiriöistä! 

Mod-kansi

Abstrakti

Opettajana Päivi Kukkasniemi

Kurssi sisältää lyhyitä videoita, jotka ohjaavat opiskelijaa kokeilemaan erilaisia maalaustapoja. Tavoitteena on löytää kevyt, iloinen, leikkisä ja luova tapa maalata itsensä näköisiä teoksia. Videoiden oppeja ei ole tarkoitus matkia suoraan, vaan luoda niitä käyttäen itsensä näköistä jälkeä. Heitä liiallinen itsekritiikki nurkkaan ja anna luovuutesi loistaa!

Kuvansiirto keramiikalle

Opettajana Susanna Autio

Tällä kurssilla näytetään kuinka oman lasertulostimesi tai vanhan kopiokoneen kopiot voidaan siirtää saven pintaan ja polttaa kuva siihen kiinni keramiikkauunissa. Lopullinen kuva on ikuinen ja seepian värinen!
Jos sinua ei kiinnosta keramiikka, tai haluat siirtää kuvia muille materiaaleille kuten maalauskangas, pahvi tai vaikka nahka niin siihenkin löytyy ohjeet
aistimaalauskurssikuvca

Aistimaalauskurssi

Opettajana Päivi Kukkasniemi

Kurssilla herkistytään tuntemaan viivaa ja väriä, sekä aistimaan maalattavia asioita. Antaudutaan viettien, tunteiden ja kehon vietäviksi. Kurssi sopii kaikille siitä kiinnostuneille.

grassinakurssi3

Maalausmatka Italiaan-verkkokurssi

Opettajana Päivi Kukkasniemi

Lähde etänä mukaan matkalla Italiaan. Mennään Venetsian kautta Firenzeen ja sieltä Grassinan Ateljeetaloon. Tutkitaan miten maisema muuttuu valon mukana, sekä tutustutaan Firenzen taidehistoriaan maalaamalla.

Kurssin maisemateemaisia maalaustehtäviä voit suorittaa vaikka omaa mökkimaisemaa tarkkaillen.